PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

PROCentrum is  een internationaal kennis- en opleidingscentrum waar opdrachtgevers terecht kunnen voor ondersteuning, advisering en begeleiding.  We streven ernaar om medewerkers van (semi-) overheidsdiensten en diensten met een maatschappelijke relevantie altijd, overal en in iedere situatie op een veilige wijze hun werkzaamheden uit te laten voeren. PROCentrum heeft naast de hoofdvestiging in Best (NL), filialen in Den Haag, Asse (B) en Londen (UK).

Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn wij voor onze hoofdvestiging op zoek naar een

FINANCIEEL MEDEWERKER M/V (24 uur)

In deze uitdagende functie draag je de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie van de organisatie op het gebied van crediteurenbeheer. Je werkt daarbij nauw samen met een collega die verantwoordelijk is voor het debiteurenbeheer. Gezamenlijk verrichten jullie alle dagelijkse handelingen van de financiële administratie, zoals het uitvoeren en monitoren van de financiële processen en het volledig op orde houden van de financiële administratie.

De directie en jouw collega’s kunnen op jou terugvallen als het gaat om administratieve of financiële processen op jouw werkgebied. Je weet direct de gewenste financiële administratie te vinden, bent op de hoogte van de huidige stand van zaken, kan snel schakelen binnen de interne organisatie, signaleert afwijkingen en acteert daarop. Je bent in staat om op een effectieve en overzichtelijke wijze de crediteurenadministratie te voeren en prioriteiten te bepalen. Daarnaast ben je in staat om procedures op te stellen en zodoende de processen, taken of activiteiten binnen de organisatie, alsook de voortgang van de eigen functieactiviteiten en verantwoordelijkheden te bewaken.

Van een Financieel Medewerker binnen PROCentrum wordt verwacht dat hij/zij bij de instroom van de functie de volgende kennis en vaardigheden bezit:

 • Boekhoudkundige kennis op ten minste mbo-niveau;
 • Administratieve vaardigheden:
  • Kennis van administratieve procedures en administratief schrijven;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van ten minste MS Office (waaronder Word en Excel), e-mail en internet;
  • Kennis van (financiële) applicaties en automatiseringspakketten;
  • Kennis van en inzicht in administratieve processen en inrichting;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.

Wil jij werken in een enthousiast team waar je, samen met gedreven professionals, bijdraagt aan de veiligheid van hulpverleners die 24/7 klaarstaan voor onze maatschappij?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een salaris dat is gebaseerd op het Landelijk Functiegebouw Nederlandse Politie. Voor de gevraagde functie komt dit overeen met loonschaal SK4 / SK5. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een pensioen toelage. Als je fulltime bij ons werkt heb je recht op 28 vakantiedagen per jaar.

Je brief met c.v. zien we graag tegemoet via info@procentrum.nl of per adres De Waal 5, 5684 PH Best ter attentie van mevr. Looijmans, afdeling HRM.