De tactische zaklampen van NEXTORCH zijn al jaren een gevestigde naam op de markt. NEXTORCH specialiseert zich in praktische en gerichte toepassingen binnen een zeer ruime doelgroep. Binnen Politie, Justitie, Defensie en gemeenten werken diverse afdelingen met deze extreem goede tactische zaklampen. Bij PROCentrum bieden wij een breed assortiment. 

Hieronder nemen we je mee in de verschillende NEXTORCH modellen die wij verkopen in onze webshop.

Tactische zaklampen: P10 NEXTORCH

Tactische zaklampen van NEXTORCH

Robuuste, absoluut waterdichte tactische hoekzaklamp met de nieuwste LED-technologie. De NEXTORCH P10 hoeklamp combineert een decennialang beproefd design met een eenvoudige bediening en de meest geavanceerde technologie.

De behuizing van de P10 hoek LED-lamp is gemaakt van hoogwaardig vliegtuig aluminium – extreem licht en bijna onverwoestbaar. Dit kenmerkt alle tactische zaklampen van NEXTORCH.

De meegeleverde, extra krachtige USB- batterij staat garant voor maximale betrouwbaarheid en een extra lange brandtijd. Als de batterij te weinig stroom heeft, waarschuwt de P10 hoeklamp je tijdig door te knipperen.

De bediening spreekt voor zich. Er zijn verschillende verlichtingsniveaus beschikbaar, die kunnen worden ingesteld van 26 meter tot 200 meter.

Het rood-blauwe waarschuwingslicht wordt geactiveerd door een extra schakelaar aan de zijkant en is van ver zichtbaar.

Lichtstanden: wit/ rood/ blauw/ rood-blauw waarschuwingslicht

Levering:

NEXTORCH TA30 Tactische zaklamp, 1300 Lumen, kop uitgerust met Nano-keramische glasbreker, stroboscoopfunctie

Tactische zaklampen van NEXTORCH TA30
De nieuwe NEXTORCH TA30 heeft nu een nieuw ontwikkelde OSRAM® P9 LED in plaats van de CREE LED.
De TA30 is uitgerust met een gepatenteerde draaischakelaar voor constant continu licht. Deze ringschakelaar is eenvoudig met één hand te bedienen en vergrendelt de gewenste helderheid. U kunt de TA30 dus ook gebruiken als leeslampje voor ID-controles.

Mocht de situatie dit vereisen, dan kun je met de tactische drukschakelaar van de TA30 direct de volledige lichtopbrengst en/of de stroboscoop functie oproepen.

De behuizing van de praktisch onverwoestbare NEXTORCH TA30 bestaat uit een zeer sterke maar ultralichte aluminiumlegering, die ook in de lucht- en ruimtevaartindustrie wordt gebruikt. Dankzij de robuuste behuizing is deze werkende LED lamp ook nog eens 100% waterdicht tot een duikdiepte van 2 meter. Dit is een unieke feature voor tactische zaklampen van NEXTORCH.

De NEXTORCH TA30 wordt geleverd met een hoogwaardige lithium-ion batterij die zelfs een eigen USB-poort heeft!
Dankzij deze ingenieuze USB-poort in de batterij kan deze bijna overal worden opgeladen en heeft u geen speciale lader nodig – een normale mobiele telefoon oplader of de USB-poort in de auto is voldoende.

PA83 oplaadbare LED-zaklamp met 360° waarschuwingslichtfunctie + noodglasbreker

Tactische zaklampen van NEXTORCH PA83

De P83 biedt echte 1.300 ANSI-lumen en een bundelbereik van 280 meter. De bediening met één hand is eenvoudig en spreekt voor zich.

Inschakelen, dimmen, uitschakelen – allemaal met één schakelaar. De hoogwaardige reflector van deze ingenieuze zaklamp zorgt voor de perfecte lichtbundel:

aan de binnenkant sterk gebundeld voor optimaal zicht op grote afstand en alles eromheen is perfect verlicht, breed en verblindingsvrij in de ideale helderheid.

Naast het normale licht kan de NEXTORCH P83 zelfs worden gebruikt als zwaailicht met een optimaal 360°-signaaleffect. Hiervoor knippert de P83 het waarschuwingslicht in rood en blauw in alle richtingen.

Bij de levering van deze robuuste LED-zaklamp is uiteraard een extra sterke batterij inbegrepen. Overal waar een USB-C-poort aanwezig is, wordt deze batterij opgeladen via een geïntegreerde USB-C-aansluiting:

of het nu gaat om een ​​oplader voor een mobiele telefoon, powerbank, in de auto of op de pc – de P83 kan bijna overal van energie worden voorzien, ongeacht een speciale oplader.

Eenmaal volledig opgeladen, heeft de P83-zaklamp voldoende stroom voor maximaal 25 uur gebruik. 4 LED’s ingebed in de zijkant van de zaklampbehuizing geven betrouwbare informatie over de huidige laadstatus van de batterij telkens wanneer de zaklamp wordt ingeschakeld of wanneer de modus wordt gewijzigd.

Aan de voorkant van de lenskroon heeft de 100% waterdichte en volledig schokbestendige P83 kleine nano-keramische balletjes die niet puntig of scherp zijn, maar snel en betrouwbaar glas uit de weg ruimen. De tactische zaklampen van NEXTORCH zijn ook uniek in dit aspect.

Of het nu gaat om officiële toegang, reddingsoperaties of om jezelf te bevrijden: de betrouwbare NEXTORCH P83 verwijdert bijvoorbeeld autoruiten in een fractie van een seconde, gegarandeerd.

Nextorch

NEXTORCH, opgericht in 2005, is een wereldwijd toonaangevend merk van hoogwaardige draagbare verlichtingsproducten en tactische zaklampen. We zijn toegewijd aan het leveren van professionele mobiele verlichtingsoplossingen voor wetshandhaving, jacht en tactisch, buiten- en dagelijks gebruik. Met meer dan 142 patenten en talrijke onderscheidingen heeft NEXTORCH veel erkenning gekregen en een goede reputatie opgebouwd. Tegenwoordig zijn de producten van NEXTORCH verkocht aan meer dan 100 landen over de hele wereld. PROCentrum Equipment is de officiële dealer voor Law Enforcement en Defensie in Nederland en België.

Overige producten van NEXTORCH

Naast de in deze post genoemde tactische zaklampen van Nextorch, hebben we bij PROCentrum nog een breed scala aan cliplampen en zichtbaarheid vergrotende verlichtingsystemen. Deze zijn ideaal voor het lezen van documenten op surveillance en in alle andere ‘low-light’ omgevingen. Ook verlichten ze je weg zonder dat jij je handen vol hebt. Dit is een groot tactisch voordeel en zorgt ervoor dat jij altijd kunt reageren op situaties die zich voor doen.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van deze producten. Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te worden geleid.

Tactische zaklampen schouder module

Tactische zaklampen schouder module