De tactische rugzak voor dagelijks gebruik

Dust® MKII is een tactische rugzak van 20+ liter die is gericht op gebruik als EDC/one day pack-platform.

Deze tactische rugzak beschikt over twee compartimenten met ritssluiting – het hoofdgedeelte heeft een interne, gewatteerde laptop- / hydratatie hoes en een accessoire vak met mesh. Het kleinere compartiment heeft een interne organizer voor notitieblokken, GPS, schrijfgerei en andere benodigdheden, plus een doorzichtig vinyl vak voor kaarten en documenten. Kortom, alles wat je van een rugzak verlangt.

Opbouw Dust MKII tactische rugzak

Extern zijn er 3 platte vakken – twee aan de zijkanten kunnen worden uitgerekt om waterflessen te passen. Aan de zijkant toegankelijke platte zak aan de voorkant is een goede plek om kleinere items te bewaren die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn zonder compartimenten te openen.

De draagriemen en heupriem van de Dust® MKII rugzak zijn verstelbaar en kunnen in het achterpaneel worden opgeborgen, waardoor deze rugzak een slanke handbagage zonder haken wordt.

Dust MKII specificaties:

Tactische rugzak voor Every Day Carry

Het feit dat dit een tactische rugzak is bepaald niet dat de Dust MKII alleen ingezet kan worden wanneer je met tactische zaken bezig bent. Door de verschillende kleuruitvoeringen kun je deze tactische rugzak gewoon overal mee naartoe nemen. 

Dust MKII als one-day platform

Deze rugzak is ook uitermate geschikt als one-day platform. Je kunt er genoeg in kwijt om een dag op pad te gaan. Een trek door de bergen, bossen of velden is geen probleem. Je hebt water bij je in een camelbak in het hydratatie compartiment, eten in een van de vele opbergvakken en je warme en droge kleding in het hoofdvak. Ook een dagje in de stad overleef je eenvoudig met de MKII. 

Wil jij deze tactische rugzak eens uitproberen?

Bestel hem eenvoudig in onze webshop en we leveren hem snel bij je thuis. Wil je de MKII in grotere hoeveelheden aanschaffen (5+) neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.