PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Rijopleidingen Overig / Maatwerk

De PROCentrum rijopleidingen zijn uitsluitend bestemd voor (semi) overheidsinstellingen. Naast de doelgroepen politie, brandweer en ambulance, kunnen ook overige overheidsinstanties met een toezichthoudende, opsporings- of  veiligheidstaak bij ons terecht. PROCentrum verzorgt rijopleidingen voor een groeiend aantal overheidsdiensten. Waaronder:

  • Rijkswaterstaat
  • Ministerie van Justitie
  • Ministerie van Defensie

Opleidingsportfolio

Zowel voor de initiële rijopleiding, alsook de bij- en nascholing van bestuurders van voorrangsvoertuigen kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse rijopleidingen ontwikkeld waarin professionals worden voorbereid op de taken waarmee ze zijn belast. Naast de ‘standaard’ rijopleidingen die wij aanbieden, ontwikkelen we bij PROCentrum ook maatwerk trajecten en leiden we medewerkers op die voor hun werk binnen de (hoog) specialistiche eenheden onopvallend en veilig moeten kunnen rijden.

Maatwerk rijopleidingen voor professionals

Zo heeft PROCentrum voor de weginstructeurs van Rijkswaterstaat een maatwerk trainingsprogramma ontwikkeld. In nauwe samenwerking met RWS is de opleiding ‘Weginspecteur op de motor’  tot stand gekomen, welke tevens door PROCentrum is verzorgd. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van rijopleidingen, fungeren wij graag als partner in de ontwikkeling van een op maat gemaakt cursusprogramma.

Contact

Heeft u vragen over onze specialistische rijopleidingen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor in Eindhoven.