PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Rijopleidingen Faciliteiten

Professionals hebben recht op een goede opleiding, passend bij de taak die zij moeten uitvoeren. PROCentrum beschikt over alle faciliteiten om het opleiden van veiligheidsprofessionals goed te laten verlopen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze rijopleidingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Eigen opleidingscentrum

Sinds september 2016 beschikt PROCentrum over een eigen opleidingscentrum. Het opleidingsgebouw is gelegen aan de Waal 5 in Best en beschikt over zes grote multifunctionele lesruimtes en een collegezaal met plaats voor ruim 100 studenten. Al onze leslokalen zijn voorzien van moderne instructie leermiddelen. Vanuit onze kantine kijkt u uit op de ruimte terrastuin waar in de toekomst een praktijkstraat gerealiseerd wordt. Ons opleidingscentrum is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer; er bestaat een goede verbinding tussen ons opleidingscentrum en het NS Station Best. Komt u met de auto of motor? Dan kunt u parkeren op ons eigen terrein waar ruim 50 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Omdat ons opleidingscentrum beschikt over een ruim aanbod les faciliteiten, bieden wij tevens de mogelijkheid aan om ruimtes te huren. U kunt onze ruimtes incidenteel gebruiken (bijvoorbeeld voor een briefing, (dag)seminar of lezing), maar ook de structurele huur van één of meerdere van onze ruimtes is mogelijk (bijvoorbeeld voor een complete leergang).

Voertuigen

PROCentrum beschikt over diverse voertuigen die kunnen worden ingezet voor de rijopleidingen. Voor de modules trail, slip, grip en off road maken wij altijd gebruik van onze eigen specialistische motoren. Voor de overige modules kunt u gebruik maken van uw eigen voertuigen of (tegen betaling) gebruikmaken van ons moderne voertuigenpark. PROCentrum beschikt als enige opleidingscentrum in de Benelux over gepantserde instructievoertuigen in de klasse B-4. Tot slot beschikken wij voor de opleiding chauffeur tankautospuit over een uniek trainingsvoertuig voorzien van verschillende (water)ballastgewichten waarmee op realistische wijze de rijkarakteristiek van verschillende voertuigen gesimuleerd kan worden. Vanzelfsprekend zijn al onze voertuigen volledig als instructievoertuig ingericht. Op deze manier dragen we zorg voor een veilige opleiding van uw medewerkers.

Trainingslocatie

Indien het trainen op de openbare weg niet mogelijk of wenselijk is, kan gebruik worden gemaakt van verkeersoefenterrein Strijpse Kampen (Oirschot). Hier kunnen vrijwel alle verkeerssituaties worden nagebootst.

Professionele begeleiding

Onze rijopleidingen worden verzorgd door vakkundige instructeurs met jarenlange ervaring. Onze instructeurs worden zowel in- als extern geschoold om continu op de hoogte te blijven van de nieuwe inzichten op het gebied van rijvaardigheid en didactiek.

Verslaglegging

De rijopleidingen van PROCentrum kenmerken zich door een professioneel opleidingsplan met heldere eindtermen en een duidelijk evaluatierapport. Door onze unieke wijze van verslaglegging krijgt u inzicht in het leerproces en de individuele competenties van de cursist. Op deze manier ontstaat een rijvaardigheidsportfolio waar zowel de cursist als de organisatie de vruchten van plukt. Heeft u interesse? Neemt u dan gerust contact met ons op.