PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

PROSpike spijkermat krijgt 4 jarig NAVO contract

Na een lang en streng selectietraject heeft de NAVO onlangs PROSpike verkozen tot partner voor levering van spijkermatten. De komende vier jaar zal de NAVO voor al haar bondgenoten het op afstand bedienbare 1630 model gaan leveren ter vervanging van de oude, traditionele, spijkermat. NSN nummers 4240-17-127-0850 (zwart) en 4240-17-127-0851 (geel)

PROCentrum Equipment is uiteraard ontzettend trots op de gunning van deze opdracht aan PROSpike en het feit dat wij als distributeur voor overheidsdiensten dit product binnen de BENELUX mogen leveren.

PROSpike 1630 onovertroffen alleskunner

Met de keuze voor het 1630 model kiest de NAVO voor een alleskunner. De accucapaciteit van 24 cycli en de mogelijkheid om meerdere systemen te koppelen aan één afstandsbediening garandeert een brede inzetbaarheid. Of het nu gaat om perimeter beveiliging, controleposten of het afsluiten van een volledige auto(snel)weg; de PROSpike 1630 doet wat de gebruiker verlangt.

Het ingebouwde GPS systeem registreert waar en wanneer de PROSpike unit werd gebruikt zodat de gebruiker deze informatie later, indien nodig, kan verwerken in zijn proces verbaal.

Naast de 1630 kent de PROSpike nog drie andere uitvoeringen van de spijkermat. Allemaal even efficiënt en betrouwbaar, maar met aanpassingen zodat de oplossing binnen uw beschikbare budget past. Wilt u meer lezen over de verschillende PROSpike modellen klik dan hier om een bezoek te brengen aan de PROSPike website.

Voor meer informatie of een demonstratie kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met de medewerkers van ons kantoor in Best opnemen.

Contact met procentrum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.