Het zal niet als een verrassing komen: de PRODAYS innovatie- en netwerkdagen 2021 kunnen, als gevolg van Covid-19, ook dit jaar nog geen doorgang vinden. Onder de gegeven omstandigheden is het gezondheidsrisico te groot en bovendien is het met in achtneming van de regelgeving eenvoudigweg niet mogelijk om het evenement veilig te organiseren.

Middels de workshop “Ter Plaatse” wil PROCentrum toch een bijdrage leveren aan de behoefte die wereldwijd bestaat om, zij het op beperkte schaal en onder geconditioneerde omstandigheden, weer een begin te maken met de fysieke overdracht van kennis.

Op 10 juni aanstaande verzorgen twee vakspecialisten van 10 tot 15 uur  een boeiende interactieve workshop waarbij aan de hand van sprekende praktijk voorbeelden de risico’s van voertuig incidenten met alternatieve energiebronnen duidelijk in kaart worden gebracht.

Zeer recentelijk berichtte de NOS nog dat ‘…hulpdiensten beducht zijn voor ongevallen met elektrische voertuigen… ‘. Het lijkt er dan ook op dat het seminar ‘Ter plaatse!’ precies op het juiste moment wordt gepresenteerd.

In de brochure “Ter Plaatse” vindt u meer informatie over de inhoud en de doelstelling van deze workshop. Deelname gratis maar aanmelding en registratie vooraf blijft, gezien het beperkt aantal plaatsen*, verplicht. Wilt u op één van beide dagen deelnemen? Stuur dan een e-mail naar info@procentrum.nl onder vermelding van de volgende gegevens:

Achternaam                     :

Voornaam                        :

Dienstonderdeel             :

E-mail adres                    :

Telefoon nummer           :

Bent u verhinderd of is het maximum aantal deelnemers bereikt, maar wilt u wel graag geïnformeerd worden over dit hoogst actuele onderwerp? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. Eventueel komen we graag bij u ‘ter plaatse’  om de doelstelling van het seminar te verduidelijken. 

*maximum aantal deelnemers workshop bedraagt 25.