PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

PRODAYS 2020 ON-LINE SEMINAR “TER PLAATSE!”

Het zal niet als een verrassing komen: de PRODAYS innovatie- en netwerkdagen 2020 kunnen, als gevolg van Covid-19, geen doorgang vinden. Onder de gegeven omstandigheden is het gezondheidsrisico te groot en bovendien is het met in achtneming van de regelgeving eenvoudigweg niet mogelijk om het evenement te organiseren.

De vele positieve reacties van de editie 2019 hebben ons echter gestimuleerd om voor dit jaar in ieder geval het innovatieve element op alternatieve wijze te organiseren.

Team PROCentrum nodigt u dan ook van harte uit om deel te nemen aan het PRODAYS on-line seminar “Ter plaatse!”

Op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober aanstaande verzorgen twee vakspecialisten van 11 tot 12 uur in de ochtend een boeiende lezing waarbij aan de hand van sprekende praktijk voorbeelden de risico’s van voertuig incidenten met alternatieve energiebronnen duidelijk in kaart worden gebracht.

Zeer recentelijk berichtte de NOS nog dat ‘…hulpdiensten beducht zijn voor ongevallen met elektrische voertuigen… ‘. Het lijkt er dan ook op dat het seminar ‘Ter plaatse!’ precies op het juiste moment wordt gepresenteerd.

In de brochure PRODAYS on-line event vindt u meer informatie over de inhoud en de doelstelling van het seminar. Deelname is ook dit jaar weer geheel gratis. Aanmelding vooraf blijft, gezien het beperkt aantal plaatsen, verplicht. Wilt u op één van beide dagen deelnemen? Stuur dan een e-mail naar info@procentrum.nl onder vermelding van de volgende gegevens:

Achternaam                     :

Voornaam                        :

Dienstonderdeel             :

E-mail adres                    :

Telefoon nummer           :

Aanmelding op                : 27 september of 28 september

 Nadat wij uw gegevens hebben geregistreerd ontvangt u inlogcode van ons voor deelname op de gewenste datum.

 Bent u op beide dagen verhinderd, maar wilt u wel graag geïnformeerd worden over dit hoogst actuele onderwerp? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. Eventueel komen we graag bij u ‘ter plaatse’  om de doelstelling van het seminar te verduidelijken.