PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

PROCentrum stelt onderwijs faciliteiten beschikbaar

Veel instellingen in het MBO/HBO en het beroepsonderwijs worstelen momenteel met de vraag hoe men kan voldoen aan de anderhalve meter samenleving zonder concessies te doen aan kwalitatief goed onderwijs.

PROCentrum beschikt over diverse ruime leslokalen alsmede een groot auditorium. Deze collegezaal, voorzien van moderne audiovisuele middelen, bood voor de Covid-19 pandemie plaats aan 100 studenten. Intussen hebben we alle onderwijsruimten aangepast aan het ‘nieuwe normaal’. Desondanks kunnen we in ieder lokaal nog steeds 12 studenten faciliteren. In de collegezaal mogen zelfs 21 studenten gelijktijdig hoorcollege volgen met in acht neming van alle maatregelen.

Verspreid door het gebouw treft u flacons met desinfecterende vloeistof aan. Om contactverspreiding van het virus via deurknoppen te vermijden worden alle deuren ’s morgens open gezet. Verder is in het hele gebouw eenrichtingsverkeer ingesteld waarmee voorkomen wordt dat bezoekers elkaar in  de gangen moeten passeren.

De PROCentrum onderwijs faciliteit is uitstekend bereikbaar. Direct gelegen aan het knooppunt van de A-58 met de A-2 en in de nabijheid van de A-50 kunnen studenten die met eigen vervoer (auto/motor) reizen makkelijk hun voertuig parkeren op één van onze 50 parkeerplaatsen op eigen terrein. Studenten of bezoekers die reizen met het openbaar vervoer nemen de trein naar Station Best om vervolgens met de bus naar het industrieterrein Breeven te rijden. Daar aangekomen ligt ons instituut op enkele minuten loopafstand van de bushalte.

Bent u in deze Corona tijden op zoek naar een passende ruimte voor een vergadering of om passend onderwijs te bieden?

Door hier te klikken krijgt u een korte sfeerimpressie van onze les- en vergaderfaciliteiten. Bent u op zoek naar extra ruimte voor uw team of studenten? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.