PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

PROCentrum Relatie- en Innovatiedagen 2018

Netwerken in een veilige, discrete omgeving

Na het succes van afgelopen jaar opent PROCentrum in 2018 opnieuw de deuren van haar instituut voor de 2e editie van onze Relatie- en Innovatiedagen

Op donderdag 20 en vrijdag 21 september aanstaande kunnen opdrachtgevers en partners weer kennis, ervaring en netwerken met elkaar delen in een discrete maar tevens informele omgeving.

Naast de mogelijkheid om kennis te maken met de faciliteiten van ons opleidingsinstituut zullen diverse toonaangevende fabrikanten en verschillende kennispartners zich voorstellen middels lezingen, workshops en/of presentaties. Daarnaast is er ruimschoots gelegenheid om in een informele sfeer ervaringen te delen met (internationale) collega’s.

Vertrouwelijk karakter

Toegang tot de Relatie- en Innovatiedagen is voorbehouden aan medewerkers van (semi-) overheidsinstellingen. Gezien het vertrouwelijke karakter is registratie vooraf dan ook verplicht maar tevens kosteloos.

De komende maanden zullen op deze pagina regelmatig de namen van deelnemende partijen worden  geactualiseerd.

Deelnemende partijen

Wanneer u zich aan wenst te melden voor een van beide netwerkdagen verzoeken wij u dit middels het contactformulier kenbaar te maken onder vermelding van uw afdeling en (werk)email adres. Gelieve bij uw aanmelding tevens aan te geven of u op donderdag 20 dan wel vrijdag 21 september aanwezig zult zijn.