PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

PROCentrum ondersteunt mobiliteitsproject FORCEPRO

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 april aanstaande vindt in Kortrijk de vakbeurs INFOPOL plaats. PROCentrum Rijopleidingen is hier aanwezig ter ondersteuning van een nieuw en bijzonder innovatief mobiliteitsproject dat uitgevoerd wordt door het Nederlandse bedrijf FORCEPRO.  FORCEPRO bouwt, in opdracht van en samenwerking met diverse Europese overheden,   elektrische voertuigen voor zowel surveillance diensten als ook bijzondere eenheden (gepantserd).

PROCentrum Rijopleidingen is er dan ook bijzonder trots op dat FORCEPRO ons gevraagd heeft om  vanuit haar expertise een rol te nemen in de opleiding van bestuurders van deze bijzondere  voertuigen.

Op standnummer 1105 worden enkele voertuigen aan het publiek voorgesteld en delen de medewerkers van FORCEPRO graag de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit met u.  PROCentrum is op alle dagen aanwezig om FORCEPRO inhoudelijk te ondersteunen wanneer u vragen heeft over de specifieke (aanvullende) rijopleidingen die gepaard gaan met het rijden in elektrische voertuigen.