Wie wij zijn, en wat wij doen

Sinds 2004 een begrip waar jarenlange praktijkervaring en deskundigheid samenkomen tot hoogwaardige opleidingen en doelgerichte uitrusting. Onze visie is om (semi)-overheidsdiensten en diensten met een maatschappelijke relevantie, ten alle tijden hun werk veilig en professioneel uit te laten voeren. Door de ervaringen uit de praktijk weten onze instructeurs als geen ander wat jouw medewerkers nodig hebben om dit te doen. Geen enkele opleiding die PROCentrum aanbied is af. Wij blijven innoveren en blijven leren van de praktijk. Op deze wijze kunnen wij maatwerk leveren en opleidingen nauw laten aansluiten op de praktijk. Want hier zit het scherpst van de snede. Onze Equipment afdeling is gericht op het bieden van uitrusting waar jouw medewerkers écht wat aan hebben. Onze producten zijn in de praktijk getest, door de mangel gehaald en aangepast zodat jouw mensen op straat optimaal kunnen presteren. Zonder kernwaarden ben je nergens als professionele organisatie. Daarom willen we je graag even wat inzicht bieden in die van ons.

Integriteit

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als opleider uiterst serieus. Integriteit is onlosmakelijk verbonden met onze opdrachtgevers. Deze kernwaarde loopt dan ook als rode draad door onze gehele bedrijfsvoering. Wij hebben een open en eerlijke communicatie naar onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid

Maatwerk is de standaard. Wij geven vooraf duidelijk aan hoe wij jou gaan ontzorgen en faciliteren. Daarbij blijft eerlijke en open communicatie de sleutel om de opleidingen aan jouw wensen te laten voldoen.

Professionaliteit

PROCentrum is de enige civiele partij die conform het Regelement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 rijopleidingen mag geven in het rijden met optische en geluidssignalen met eigen opvallende voertuigen. Daarbij beschikken wij over een modern en uitgebreid wagenpark met opvallende en onopvallende voertuigen. Onze instructeurs zijn gecertificeerde vakspecialisten en blijven altijd geïnformeerd en geschoold in de laatste updates op hun vakgebieden.

Betrouwbaarheid

Bij PROCentrum geldt: "Doe wat je zegt en zeg wat je doet!" Hier leven wij naar. Alle opdrachten worden contractueel vastgelegd en hier houden wij ons aan de gemaakte afspraken. Al onze docenten hebben een uitgebreid veiligheidsonderzoek doorlopen en de identiteit van de cursisten is altijd afgeschermd.

Verbondenheid

PROCentrum neemt de tijd om jouw organisatie te leren kennen. Wij leiden de cursisten op met het oog op de toekomst. De cursist krijgt een uitgebreid examen rapport en opleidingsverslag waarmee hij/zij aan de opleidingsportfolio werkt.

Direct aan de slag? Neem contact op

Vestigingen Procentrum in Best(NL), Asse (B), London (UK) en Chantilly, Virginia (USA)

Wilt u meer weten?

Vul je gegevens in, en we nemen contact met je op