PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Nieuw: rijopleiding protectievoertuigen

Vanaf 1 juni aanstaande (her)start PROCentrum het opleidingsprogramma met protectievoertuigen voor medewerkers van Defensie en overige Ministeries.

De eerste onderwijsvoertuigen, type B4 en VR4, zijn inmiddels voorzien van dubbele bediening en gereed voor inzet. Vanaf september 2019 breiden wij onze vloot verder uit met protectievoertuigen in de categorie VR6 tot en met VR9.

Voortaan kunnen onze instructeurs uw medewerkers voorbereiden op iedere inzet, hoe uitdagend of risicovol deze ook mag zijn. Wij doen dat graag, zowel in Nederland en België als ook ver daarbuiten op locaties waar uw medewerkers invulling geven aan hun taakstelling.

Naast het gebruik als onderwijsvoertuig kunnen onze protectievoertuigen -onder strikte voorwaarden- tevens operationeel ingehuurd worden. Reeds bij de opbouw van de auto’s is rekening gehouden met de specifieke taakstelling en zijn alle noodzakelijke voorzieningen aangebracht dan wel voorbereid.

Wilt u meer weten over de rijopleiding ‘protectievoertuigen’ , neem dan contact op met ons kantoor in Best. Onze medewerkers staan u graag te woord.