PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Kom jij ons team versterken?

PROCentrum is een dynamisch, professioneel en gedreven opleidingsinstituut dat zich full time bezig houdt met het verzorgen van (voortgezette) rijopleidingen aan bestuurders van voorrangsvoertuigen.

Onze werkwijze waarin klantgerichtheid, maatwerk en kwaliteit centraal staan zorgt ervoor dat steeds meer opdrachtgevers hun studenten toevertrouwen aan PROCentrum.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, ter zake kundige

RELATIEMANAGER RIJOPLEIDINGEN M/V

Je onderhoudt contacten met de opdrachtgevers van PROCentrum en bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van onze  netwerken. Daardoor ben je ook min of meer het  gezicht van onze organisatie.

Als relatiemanager inventariseer je de opleidingsbehoeften van opdrachtgevers en je vertaalt wensen naar optimale oplossingen. Je denkt pro actief mee in het aanbod van bestaande opleidingen maar ook in het ontwikkelen van nieuwe maatwerk opleidingen.

Je bent goed op de hoogte van relevante verkeerswetgeving, vrijstellingen en brancherichtlijnen. Je weet wat PROCentrum te bieden heeft en je adviseert onze opdrachtgevers pro-actief bij het maken van de juiste opleidingskeuze.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor het beantwoorden van (vakinhoudelijke) vragen. Je ondersteunt de afdeling planning bij het organiseren van een opleiding of training en levert tijdig alle gegevens aan bij de financiële administratie.

Tenslotte  verzorgt je soms presentaties of lezingen om PROCentrum in de markt te zetten.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je een actieve bijdrage leveren aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van een uitgebreide motivatie en C.V naar het volgende adres:

PROCentrum Rijopleidingen BV

De Waal 5, 5684 PH, BEST

t.a.v dhr. E. Sanders