PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Hernieuwde samenwerking met PIVO (B).

Deze week ontving PROCentrum rijopleidingen het verheugende bericht dat het in Asse (B) gevestigde Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding (PIVO) de samenwerking met ons opleidingsinstituut op het gebied van prioritaire rijopleidingen opnieuw wenst te verlengen.

De selectieprocedure alsmede de door het PIVO gestelde eisen bleken bijzonder streng en PROCentrum was dan ook bijzonder trots om, na een uitgebreide Europese mededingingsprocedure, (opnieuw) in aanmerking te komen voor een onderhandelingsronde met de aanbestedende dienst.

Na afloop van deze bespreking werd PROCentrum Rijopleidingen onder andere gekwalificeerd als ‘meer dan goed, boven verwachting’ op het gunningscriterium “Kwaliteit” en “visie op het organiseren van opleidingen prioritair rijden”. De aanbestedende dienst prees PROCentrum vooral vanwege:

  • Een grote mate van klantgerichtheid
  • Flexibiliteit
  • Een weldoordachte visie op aanpak van veiligheid in combinatie met een goed uitgewerkt risicobeheersingsbeleid
  • Een sterk streven naar hoge kwaliteit.

Bovendien stelde de dienst in haar eindoordeel dat ‘ ….met de ervaring en aanpak van PROCentrum kan de cel Rijopleidingen en Verkeer verder blijven groeien en haar specialisatie verder versterken…’

Al met al bijzonder mooie complimenten voor de expertise en professionaliteit die PROCentrum steeds in haar opleidingen investeert.

Wij kijken er naar uit om het PIVO ook de komende jaren weer te mogen ondersteunen bij de ontwikkeling van professionele prioritaire rijopleidingen voor overheidsdiensten in België. Wilt u weten wat PROCentrum voor uw dienst of afdeling kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers in Best. Wij helpen u graag verder.