PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

5. Pandprocedures, gebruik breekmiddelen

Het binnentreden van panden kan op diverse manieren en met gebruik van verschillende technieken, zoals de inzet van breekmiddelen.

Inhoud van de opleiding:

Tijdens de module breekmiddelen van de opleiding pandprocedures, leren cursisten niet alleen tactisch maar ook praktisch om te gaan met de verschillende technische hulpmiddelen die tijdens een operatie kunnen worden ingezet. Tijdens de cursus bestaat er ruimschoots gelegenheid om realistisch met de materialen te oefenen zodat men bedreven raakt in de feitelijke bediening. Vanzelfsprekend vindt de opleiding plaatst onder toezicht van een ervaren instructeur.

Doelgroep:

Aanhoudings- en arrestatie eenheden, (gespecialiseerde) recherche eenheden en medewerkers van basisteams met specifieke taakstelling (hennep / VEDOMI teams en ondersteuningsgroepen).

Vooropleiding en vervolgopleidingen:

Er is geen vooropleiding vereist. In overleg met de opdrachtgever wordt, op basis van specifieke wensen, een maatwerkopleiding samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met reeds aanwezige competenties. Naast de breekmiddelen module, bieden wij ook een algemene opleiding pandprocedures aan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de modules voorverkenningen en gebruik ballistisch schild.

Opleidingsduur en deelnemers:

Opleidingsduur: 1 dag
Maximaal aantal deelnemers: 10

Contact:

Heeft u interesse in de opleiding gebruik breekmiddelen of heeft u een vraag? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!