PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

8. Opleiding dakprocedures

Personen die op hoge gebouwen of constructies zijn geklommen, kunnen een (levensbedreigend) risico vormen voor zichzelf en voor anderen.

Inhoud van de opleiding:

Tijdens de opleiding dakprocedures leert men hoe personen die op hoge gebouwen of constructies zijn geklommen weer in veiligheid kunnen worden gebracht. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een procedure waarbij de veiligheid van teamleden gewaarborgd blijft. Cursisten worden tijdens deze opleiding vertrouwd gemaakt met deze procedure.

Doelgroep:

De cursus dakprocedures is bestemd voor zowel klimdeskundigen als overige teamleden werkzaam binnen een arrestatie- of aanhoudingseenheid. Enige klimervaring en/of ervaring met het werken op hoogte is voor deze training vereist.

Vooropleiding en vervolgopleidingen:

Voorafgaand aan deze cursus moet een opleiding VAG of OG (ondersteuningsgroep) met goed gevolg zijn afgerond. Naast de opleiding dakprocedures kunt u bij PROCentrum ook terecht voor een opleiding werken op hoogte.

Opleidingsduur en deelnemers:

Opleidingsduur: 1 dag
Maximaal aantal deelnemers: 8

Contact:

Heeft u interesse in de opleiding dakprocedures of heeft u een vraag? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!