PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Geweld en gevaarbeheersing Faciliteiten

Voor de geweld- en gevaarbeheersingsopleidingen beschikt PROCentrum over alle benodigde faciliteiten. Wij vinden het belangrijk dat zowel onze rijopleidingen en geweld- en gevaarbeheersingstrainingen onder veilige en – waar nodig – afgeschermde omstandigheden plaatsvinden. Daarnaast is het nabootsen van een zo realistisch mogelijke situatie belangrijk zodat cursisten de geleerde vaardigheden goed kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Eigen opleidingscentrum

PROCentrum beschikt sinds september 2016 over een eigen opleidingscentrum gelegen aan de Waal 5 in Best. Het nieuwe opleidingsgebouw heeft zes grote multifunctionele lesruimtes verdeeld over twee verdiepingen alsmede een collegezaal die plaats biedt aan meer dan 100 studenten. Alle lesruimten zijn voorzien van moderne instructie leermiddelen. De kantine biedt zicht op een ruime terrastuin met zitgelegenheid waar voor de nabije toekomst tevens een praktijkstraat gepland is. Vanuit het NS Station Best is er een goede verbinding per openbaar vervoer naar de opleidingslocatie. Wie de voorkeur geeft aan eigen vervoer, kan de auto of motor parkeren op een van de 50 parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Vanwege het ruime aanbod aan les faciliteiten bestaat tevens de mogelijkheid om ruimtes te huren. Dit kan structureel om een leergang professioneel uit te dragen dan wel incidenteel ten behoeve van een briefing, vergadering, (dag) seminar of lezing.

Praktijklocaties:

Strijpse Kampen (Nederland)

Mede door de goede samenwerking tussen PROCentrum en het Ministerie van Defensie kunnen opdrachtgevers van PROCentrum – onder strikte voorwaarden – gebruik maken van het verkeersoefenterrein Strijpse Kampen. Dit terrein heeft een infrastructuur bestaande uit 23 kilometer asfalt. Op dit terrein kunnen diverse procedures veilig en in een geconditioneerde omgeving worden geoefend.

Campus Vesta (België)

In België werkt PROCentrum nauw samen met de politieschool Campus Vesta. Hierdoor mogen wij voor onze specialistische opleidingen gebruik maken van meer dan 40 hectaren infrastructuur; compleet voorzien van schiet- en hindernisbanen, instructieruimtes, oefendorp, DOJO en moderne simulatieruimtes.

Contact

Heeft u vragen over onze geweld- of gevaarbeheersingsopleidingen of wilt u meer weten over onze faciliteiten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.