PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Geweld en gevaarbeheersing Advies

Professionals hebben recht op een goede opleiding, passend bij de taak die ze moeten uitvoeren. De geweld- en gevaarbeheersingsopleidingen van PROCentrum kenmerken zich door een professioneel opleidingsplan met heldere eindtermen en een duidelijk evaluatierapport. Onze opleidingen zijn van hoge kwaliteit en dragen direct bij aan een veilige taakuitoefening door de hulpverlener in kwestie. Kampt u met een opleidingsvraagstuk of wilt u zich graag laten adviseren over de scholing van uw medewerkers? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Input uit de praktijk

Goede opleidingen ontstaan niet uitsluitend vanachter een bureau, maar krijgen vorm door inzichten uit de praktijk. Alle opleidingen worden voortdurend kritisch tegen het licht gehouden. Daar waar wenselijk of noodzakelijk worden de programma’s aangepast aan de hand van de laatste ontwikkelingen en inzichten. PROCentrum biedt ruim 70 praktijkgerichte opleidingen, geschikt voor professionals die een toezichthoudende, opsporings- of veiligheidstaak vervullen. Of het nu gaat om een training mentale weerbaarheid ,omgaan met agressie of een opleiding tot observatie rechercheur; onze opleidingen worden steeds vanuit de praktijk ontwikkeld en daar waar mogelijk wetenschappelijk onderbouwd.

Maatwerk

Naast de ‘standaard’ veiligheidsopleidingen die wij aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Wij verzorgen regelmatig maatwerk opleidingen voor specialistische teams. Deze maatwerk trajecten kunnen worden toegespitst op de specifieke wensen en leerdoelen van u als opdrachtgever. Worstelt u met een specifieke opleidingsvraag? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor in Best.

Advisering door PROCentrum

Onze geweld- en gevaarbeheersingsopleidingen zijn geschikt voor (semi) overheidsinstellingen. Door onze nauwe samenwerking met verschillende doelgroepen, weten wij goed wat er speelt in de beroepspraktijk. Dit maakt het mogelijk u van vakkundig en professioneel advies te voorzien. Heeft u vragen over onze geweld- en gevaarbeheersingsopleidingen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met ons kantoor in Best.