PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Doelgroep Politie

Om als opsporingsambtenaar of handhaver vakbekwaam te blijven, is bij- en nascholing van groot belang. Opleiden is geen incidenteel gegeven, maar een continu proces. Na een initiële opleiding blijft aan- en bijsturing noodzakelijk om het geleerde goed in de dagelijkse praktijk te kunnen (blijven) toepassen. PROCentrum biedt een breed scala van opleidingen aan voor politie en justitie op diverse niveaus.

Rijopleidingen voor politie en justitie

Met onze rijopleidingen leiden we politie-en justitiemedewerkers op om veilig en vlot op de plaats van melding te kunnen komen. Zowel voor initiële rijopleidingen als voor specialistische modules kunt u bij ons terecht. We verzorgen opleidingen voor diverse voertuigen en besteden veel aandacht aan het rijden met vrijstelling. Tevens zijn we erkend als opleider voor de module optische- en geluidssignalen; waarbij u leert te rijden met zwaailichten en sirenes. De rijopleidingen van PROCentrum zorgen ervoor dat medewerkers van ieder gewenst niveau voorbereid zijn op situaties in het verkeer.

Veiligheidsopleidingen die haar oorsprong vinden in de beroepspraktijk

De geweld en gevaarbeheersingsopleidingen zorgen ervoor dat opsporingsambtenaren of medewerkers binnen de handhaving worden klaargestoomd voor situaties waar zij in de beroepspraktijk mee te maken kunnen krijgen. Wij verzorgen mentale weerbaarheidstrainingen en spelen tevens in op de groeiende behoefte naar ‘situational en safety awareness’. Daarnaast trainen we medewerkers zodat zij weten hoe ze gebruik moeten maken van breekmiddelen en kan het aanhouden van personen bij PROCentrum zowel individueel als in groepsverband worden getraind. De veiligheidsopleidingen die wij verzorgen vinden haar oorsprong in de beroepspraktijk en sluiten zo naadloos aan op het werkveld van de opsporing en handhaving. Heeft u interesse in onze producten en/of diensten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.