PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Doelgroep Ambulance

Het werk van ambulancemedewerkers, de omstandigheden waarin men het werk verricht, de medische apparatuur en de protocollen veranderen voortdurend. Bij- en nascholing is voor ambulancepersoneel daarom aan de orde van de dag! PROCentrum biedt specialistische rijopleidingen aan voor de ambulancechauffeur en levert daarnaast oplossingen in het kader van de brede scholing van ambulanceverpleegkundigen en -chauffeurs.

Rijopleidingen voor de ambulancechauffeur

Wij bieden rijopleidingen en applicatietrainingen aan voor de ambulancechauffeur, rapid responder en de medische officier van dienst (OvDG). Wij hechten veel waarde aan een zo realistisch mogelijke trainingslocatie. We maken daarom gebruik van herkenbare opleidingsvoertuigen en trainen op de openbare weg. De module rijden met optische- en geluidssignalen vormt een belangrijk onderdeel van onze rijopleidingen. De ambulancechauffeur wordt daarnaast ook getraind als rechterhand van de ambulanceverpleegkundige. Hij of zij zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving zodat de verpleegkundige zich kan richten op de zorg van de patiënt.

Veiligheidsopleidingen voor ambulancepersoneel

Als ambulancemedewerker kunt u in aangrijpende situaties terecht komen. Naast rijopleidingen kunt u bij PROCentrum terecht voor (maatwerk) trainingen en opleidingen die elk afzonderlijk een bijdrage leveren aan het verhogen van de veiligheid van de medewerker op straat. Denk bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining of een cursus omgaan met agressie. Heeft u interesse in onze dienstverlening of producten voor ambulancemedewerkers? Neemt u dan gerust contact met ons op.