PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

Doelgroepen

PROCentrum International verzorgt wereldwijd uitsluitend opleidingen voor (semi) overheidsinstellingen en levert daarnaast innoverende producten en materialen aan deze doelgroep. Dit impliceert dat particulieren en bedrijven geen gebruik kunnen maken van onze diensten. Deze keuze komt voort uit de missie van PROCentrum om door middel van opleidingen, applicaties en materieel een bijdrage te leveren aan de veiligheid van medewerkers werkzaam bij hulp- en opsporingsdiensten met een algemeen maatschappelijk belang.

Aansluiting op alledaagse praktijksituaties en actuele thema’s

De trainingen en opleidingen die wij verzorgen leveren een bijdrage aan de veiligheid van uw medewerkers. Of het nu gaat om het verhogen van de weerbaarheid of awareness, verbeteren van aanhoudingstechnieken of een gespecialiseerde observatiecursus, onze opleidingen zijn altijd gebaseerd op alledaagse praktijksituaties en sluiten desgewenst aan op actuele thema’s.

Wij leveren standaard maatwerk

Professioneel opleiden is een continu proces waarbij na de initiële opleiding permanent bijgeschoold moet worden om opgedane kennis en vaardigheden te onderhouden of uit te bouwen. Onze opleidingsprogramma’s richten zich dan ook niet op korte termijn successen, maar op een structurele en kwalitatieve bijdrage aan competent worden en blijven. Omdat geen enkele leerling hetzelfde is, wordt het onderwijsproces afgestemd op de individuele leerbehoeftes en leercurve; maatwerk wordt daarmee standaard in onze opleidingen.

Lange termijn relaties

Goed opleiden vereist overleg, vertrouwen en een goede samenwerking tussen opdrachtgever en opleider. Wij richten ons daarom op het bouwen van lange termijn relaties met onze opdrachtgevers. Kosten efficiënt werken past geheel binnen deze visie; als geen ander realiseren we ons dat er sprake is van overheidsgeld waarover verantwoording afgelegd moet worden. Heeft u vragen over onze rijopleidingen en/of veiligheidstrainingen of heeft u interesse in specialistische veiligheidsmaterialen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.