Er zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen gaande op het gebied van vakmanschap voor BOA’s. PROCentrum International heeft zich verbonden aan de VAKBOND BOA ACP voor het verzorgen van BOA opleidingen, rijopleidingen en praktisch handhaven. Onder dit laatste valt onder andere de cursus levensreddend handelen maar ook omgaan met agressie op straat en het gebruik van geweldsmiddelen.

PROCentrum in samenwerking met de BOA academie

Waarom een BOA opleiding?

Net als de politie en andere hulpverleners kom jij als BOA in aanraking met veel verschillende situaties. Dit wil zeggen dat je niet alleen kennis moet hebben van jouw eigen vakgebied (domein) maar ook van soft- en hardskills die ervoor zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren. Een centrale opleiding die hier de kwaliteit bevestigd en behoudt is dus van belang.


Dit is exact de reden waarom de Vakbond BOA ACP en PROCentrum hierin een samenwerking hebben gevonden. PROCentrum is ISO9001 gekeurd in kwaliteitsmanagement door KIWA. Dit certificaat staat voor een gegarandeerde kwaliteit in uitvoering en bedrijfsvoering. Dit heeft jou dus de garantie dat de BOA opleidingen van de BOA Academie altijd van de hoogste kwaliteit zullen zijn.

boa opleiding kiwa certificaat
PROCentrum heeft ISO9001 certificering

De BOA opleiding is als een multitool

Door het veelzijdige aanbod wat PROCentrum biedt aan opleidingen, is de BOA opleiding een veelzijdige en solide samengestelde opleiding.  Met rijopleidingen, praktisch handhaven, elektrische rijopleidingen en tactische opleidingen op het gebied van geweldsbeheersing en conflict de-escalatie. De BOA opleiding van de BOA Academie is alles wat jij zoekt om je werk als BOA in welk domein dan ook te kunnen uitvoeren. 

Boa opleiding rijden BOA academie
Rijopleiding BOA academie

Op het gebied van professionalisering biedt PROCentrum in samenwerking met de BOA Academie ook modules aan om jou en je medewerkers naar een nieuw niveau te tillen. Meer veiligheid tijdens het werk en meer effectief werken op straat. Daar staan wij voor.

Meld je aan voor de BOA opleiding!

Wacht daarom geen moment en meld jou en je collega’s aan voor de BOA opleiding of een van de modules. Kom met ons in contact of download onze brochure hieronder. 

Contact met PROCentrum: https://www.procentrum.com/contact-procentrum/

Download onze Brochure: https://www.procentrum.com/tactics/

BOA academie PROCentrum