Er zijn mooie en veelbelovende ontwikkelingen gaande op het gebied van vakmanschap voor BOA’s. PROCentrum International heeft zich verbonden aan de VAKBOND BOA ACP voor het verzorgen van rijopleidingen en praktisch handhaven. Onder dit laatste valt onder andere de cursus levensreddend handelen maar ook omgaan met agressie op straat en het gebruik van geweldsmiddelen.

Wil je meer weten over dit nieuwe initiatief van de vakbond? Schrijf je dan in voor de BOA dag die wordt gehouden in het huis voor veiligheid in Baarn op 7 oktober aanstaande! Klik hier om je aan te melden en schrijf je dan meteen in voor één of meerdere super interessante workshops.

Team PROCentrum verzorgt tijdens de BOA dag maar liefst 5 interessante en uiteenlopende workshops. Van zelf rijden met elektrische voertuigen tot uitrusting en bewapening voor BOA’s. Samen met de vakbond willen we inhoud geven aan vakmanschap. Deze eerste BOA dag is tevens de lancering van de BOA academie. Nieuwsgierig geworden? Meldt je snel aan en we zien je graag op 7 oktober aanstaande.

Boa, handhaving