PROCENTRUM B.V. | DE WAAL 5 | 5684 PH BEST

+31402060001 info@procentrum.nl

ABIOM en Busch PROtective deelnemers PROCentrum relatiedag

Op 7 september openen wij ons nieuwe opleidingspand met een exclusieve dag, georganiseerd voor onze relaties. Tijdens deze dag kunt u onder meer kennismaken met de innovatieve producten van de merken ABIOM en Busch PROtective. Wij nodigen u dan ook van harte uit om u in te schrijven voor deze dag.

ABIOMABIOM’s verbindingsmiddelen

ABIOM biedt oplossingen voor hedendaagse communicatie- en mobiliteitsvraagstukken. Met kennis en expertise op het gebied van radiocommunicatie, mobile data en licht- en geluidssystemen draagt de organisatie bij aan een betere dienstverlening van de openbare veiligheidsdiensten. Daarmee verbeteren ze de kwaliteit van veiligheid voor de burger.

Operationeel verbindingsnetwerk tijdens PROCentrum relatiedag

Tijden de PROCentrum relatiedag zal ABIOM prominent aanwezig zijn. Zij zullen onder andere een herkenbare motorfiets, voorzien van verbindingsmiddelen, demonstreren. Deze verbindingsmiddelen werken op afstand en houden automatisch contact met de motorrijder zolang hij in de omgeving is. Daarnaast plaatst ABIOM op ons buitenterrein een vrachtwagen met eigen verbindingsnetwerk. Dit netwerk ‘ziet’ waar mensen lopen met een portofoon op een bepaald terrein. Het netwerk wordt op 7 september operationeel gemaakt en gedemonstreerd aan de deelnemers van de relatiedag.

Naast een demonstratie van deze innovatieve verbindingsmiddelen zal ABIOM tevens een stand met OSG middelen (verlichting) inrichten.

ABIOM Verbindingsmiddelen

Busch PROtective presenteert ballistische en niet ballistische hoofdbescherming

Naast ABIOM, zal ook Bush PROtective een belangrijke rol vervullen tijdens de PROCentrum relatiedag. Dit innovatieve merk bracht in 2016 als eerste fabrikant ter wereld een ballistische composiet (aramide) helm op de markt. Deze helm was niet alleen bijzonder licht in gewicht, maar tevens VPAM gecertificeerd (AMP-1 TP).

De Engineers van Busch beantwoorden graag al uw vragen

Busch AMH-1 helmTijdens de relatiedag zal Busch PROtective verschillende ballistische en niet ballistische helmen tentoonstellen. Zo biedt het merk voor ambulancediensten en overige hulpverleners die wel regelmatig gebruik maken van hoofdbescherming, maar geen ballistische oplossing zoeken, de modulaire en gecertificeerde AMH-1 helm. Engineers van Busch zullen tijdens de dag aanwezig zijn om al uw vragen met betrekking tot ballistische en niet ballistische hoofdbescherming te beantwoorden.

Schrijf u in voor de PROCentrum relatiedag

Bent u benieuwd naar de innovatieve oplossingen van ABIOM en Busch PROtective? Dan nodigen wij u van harte uit op de PROCentrum relatiedag op 7 september aanstaande. Gezien het vertrouwelijke karakter van deze dag is registratie vooraf verplicht. Op deze pagina kunt u terecht voor alle informatie over deze dag én kunt u zich (gratis) aanmelden.